fbpx

Levels

Studelen biedt jouw de mogelijkheid om kennis, talent of hobby om te zetten in een permanente bron van inkomsten. Investeer daarom in zelfpromotie, houd jouw klanten tevreden, voer een kwaliteitsdienst uit en je krijgt hogere statuswaarden die een geheel nieuwe kans bieden voor hogere inkomsten.

1

Level 1 - Rookie

U heeft de afgelopen 30 dagen €50 aan bestellingen voltooid en uw klanten tevreden gehouden met een reputatie van meer dan 90%. Gefeliciteerd, je hebt zojuist een Rookie-status verdiend!
2

Level 2 - Master

Na twee maanden van ijverig werk en $ 200 aan verkopen, zoals elke echte meester van zijn vak, heb je je algemene reputatie op 95% of hoger gehouden. Ga zo door met het goede werk en het wordt alleen maar beter vanaf hier!
3

Best beoordeelde verkoper - Expert

Welkom bij Studelen Expert Elite! Je hebt hard gewerkt en de hoogste status verdiend. Voor jou is Studelen al een serieuze bron van inkomsten en een fulltime baan. Werk, verdien en geniet!

Commission

Het plaatsen van een dienst op Studelen is 100% gratis. We houden een percentage van elke succesvol voltooide transactie. De kosten variëren afhankelijk van de waarde van de transactie en / of de status van de verkoper. Meer informatie