fbpx

Hoe werkt het?

Veilig, innovatief en gebruiksvriendelijk platform

voor het kopen en verkopen van online diensten.

Kopers

Of je nu een logo-ontwerp nodig hebt voor je nieuwe blog, of een videopresentator die je helpt om je school project te versterken, je bent op de juiste plek. Voor alles wat je zelf niet weet te doen, of je hebt gewoon geen tijd, staan de studenten van Studelen tot je dienst.
1. Zoek een taak die je nodig hebt

1. Zoek een taak die je nodig hebt

Vergelijk prijzen, portfolios, levertermijnen en recensies om een ​​verkoper te vinden die het beste bij je past. Als je een specifieke vraag hebt, kan je eenvoudig een berichtje sturen!
2. Geef je opdracht

2. Geef je opdracht

Wees zo gedetailleerd mogelijk, zodat de verkoper je de kwaliteitsservice kan bieden die je verwacht. Je betaling wordt beveiligd totdat je bevestigt dat de taak naar jouw tevredenheid wordt uitgevoerd.
3. Beheer transactie

3. Beheer transactie

Wissel bestanden en feedback uit met de verkoper via het ingebouwde conversatie- en transactiebeheersysteem. De verkoper levert taak binnen een bepaald tijdsbestek.
4. Goedkeuren van geleverde taak

4. Goedkeuren van geleverde taak

Zodra je tevreden bent met de uitgevoerde taak, kan je de transactie markeren en zorgen we ervoor dat de verkoper wordt betaald. Help de community door een feedback achter te laten voor de verkoper.

Verkopers

Studelen biedt je de mogelijkheid om kennis, talent of hobby om te zetten in een permanente bron van inkomsten! We zijn hier om beveiliging, privacy en tijdige betalingen te bieden, zodat je kan blijven doen waar je het meest van houdt.
1. Plaats uw dienst

1. Plaats uw dienst

Plaats een taakaanbod in overeenstemming met je vaardigheden. Wees zo specifiek mogelijk, zodat jouw klanten precies weten wat ze krijgen voor het geld dat ze betalen.
2. Communiceer snel

2. Communiceer snel

Reageren op vragen van klanten, evenals aanvragen voor aangepaste aanbiedingen, binnen een redelijke termijn. Goede communicatie is een voorwaarde voor succesvolle samenwerking.
3. Bouw je reputatie

3. Bouw je reputatie

Zorg ervoor dat je al je klanten op dezelfde manier behandelt en probeer de beste mogelijke service te bieden, ongeacht de transactiewaarde. Tevreden klanten zullen u aanbevelen aan hun vrienden.